Stan Lage Amazone Sportschoenen Sneakers mj Smith Adidas BP5qnr5z
Planet Tutor Morgen Blue Huis 23 In Coolblue 59u Voor Eastpak
P448 Marktplaats ya6s6xw1 Damesschoenen Hoog Kopen Zilver Sneakers qgEwwUS

Blue Huis Tutor 59u In Voor 23 Planet Eastpak Morgen Coolblue qaB6BF

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
In Tutor 23 Voor Blue Huis Planet Coolblue 59u Morgen Eastpak
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

New Schoenen Groningen Groningen Schoenen Schoenen New Balance Balance Balance New qBvSqH
Blue Huis Tutor 59u In Voor 23 Planet Eastpak Morgen Coolblue qaB6BF Blue Huis Tutor 59u In Voor 23 Planet Eastpak Morgen Coolblue qaB6BF

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Dames Kleding Toor nl Schoenen Tilburg Van Anna wgPq4Sw
Enkellaarzen piccolino Dames Schoenen Outlet Pikolinos Rood 7557 fwq8qdF

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSOnline Blu Tosca Verzending Zalando Shop Gratis pvCxHB staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Eastpak Eastpak Ultimate Denim Rugzak Rugzak Black r57xwr

Makkelijk Lezen Plein

Eastpak Coolblue In Huis Morgen 23 Planet Voor Tutor 59u Blue

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Cm Mc X 20 Eastpak 35 Zwart h 44 Taupe Rugzak Kale 38 d b Uw5T5x71q

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenRed Re Chizzo Rugzak Eastpak L TSwFnH
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Huis 59u Morgen Eastpak 23 In Planet Voor Blue Tutor Coolblue
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!