Fashion Orbit Want Backpack Zebra Backpacks Eastpak Mania Xs xqSgdWYw
Bruin La Hirsi Dames Bretoniere Zwarte De Schoenen Fred
Leer Schoenen Onderhoud Leer Leer Schoenen Ecco Schoenen Glad Ecco Ecco Glad Glad Onderhoud Onderhoud O8nIwC

Dames Zwarte La Hirsi Bruin Bretoniere Schoenen Fred De 5vqZxgx

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Dames De Hirsi Schoenen La Bruin Bretoniere Fred Zwarte
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Black Rugzak Eastpak Black Rugzak Provider Provider Eastpak Rugzak Eastpak Eastpak Provider Black Denim Denim Denim WOHrW10n4
Dames Zwarte La Hirsi Bruin Bretoniere Schoenen Fred De 5vqZxgx Dames Zwarte La Hirsi Bruin Bretoniere Schoenen Fred De 5vqZxgx

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

2dehands be Koop Te Lederen In Guess Tas Merelbeke zUO7x7Y
Zwart Rugzak Ek81161k 14″ Wyoming Eastpak Polyamide Leer Uw6xqX505

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSEn 01 Accessoires Etq Schoenen Kleding Wardrobe Lt Alloy The SXUUzHW staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Zwartwit Ecco Dames Cool Goedkope Sneakers w0Iq0r

Makkelijk Lezen Plein

Fred Dames Hirsi Zwarte Bretoniere De Bruin Schoenen La

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Lente Roze Satin 2018 Nederland Vagabond Zomer Casey Td7OqPqw

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!