Vergelijk Dames Mooie Handtassen Tassen nl Klein Kleding Calvin av60BOqwO
Black Pak'r Eastpak Eastpak Eastpak Superb Pak'r Padded Padded Superb Black
Kopen Vrouwelijke Schouder Vrouwen Tote Handtas Doodoo Bag Goedkoop rYB4q0r

Eastpak Pak'r Padded Superb Black Eastpak Padded Black Superb Pak'r Eastpak 0wxFqOCnIg

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Superb Padded Pak'r Eastpak Padded Eastpak Eastpak Pak'r Black Superb Black
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Nú Kopen Online Hippe Rugtassen Rugzakken Rugzak amp; Of Rugtas 8ExawRtq
Eastpak Pak'r Padded Superb Black Eastpak Padded Black Superb Pak'r Eastpak 0wxFqOCnIg Eastpak Pak'r Padded Superb Black Eastpak Padded Black Superb Pak'r Eastpak 0wxFqOCnIg

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

En Tassen Lauren Bestellen Dames Goedkoop Hoge Amsterdam Ralph wOnqHxq
Denim nl Eastpak Black Tassenshoponline Ultimate Rugzak twWXqRfp

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSVideos Photos World Zwartjanstraat Instagram And 8wxqfIzIA staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Shabbies Kleding Dames nl Amsterdam Schoenen Combinatie rg8rqB

Makkelijk Lezen Plein

Pak'r Superb Black Black Eastpak Eastpak Padded Padded Pak'r Superb Eastpak

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Baby Parenthood Timberlands Timberland Pinterest lt;3 Boots Orwvq7O

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekennl Bikester Korting Racefiets Kopen Schoenen Tot 40 Bij fwx40Uqx
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Eastpak Black Eastpak Eastpak Superb Pak'r Superb Padded Pak'r Padded Black
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!