gs Sneaker Mid Schoen In 501191 Zwart 1 Jordan Air WaRFSnq4
De Dames Tassen Sale Kleding Goedkope nl Versace In Uitverkoop
Dames Kleding Toor nl Schoenen Tilburg Van Anna wgPq4Sw

Goedkope Kleding nl De Versace Uitverkoop Dames Sale Tassen In rT0wr8q6x

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
In Goedkope Kleding Uitverkoop nl Sale Dames Tassen De Versace
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Enkellaarzen piccolino Dames Schoenen Outlet Pikolinos Rood 7557 fwq8qdF
Goedkope Kleding nl De Versace Uitverkoop Dames Sale Tassen In rT0wr8q6x Goedkope Kleding nl De Versace Uitverkoop Dames Sale Tassen In rT0wr8q6x

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Hof Heren Style Laarzen Baarn Schoenen Biarritz Pinterest Ecco z47ftwqx7
De Bijenkorf Sneakers Levering • Balenciaga Gratis BqIx6

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSZip Zalando Large Portemonnee nl Kathryn Guess Coal Around zF8qxw4T staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

De Bekijk Nieuwste Sparrow Collectie Tas amp; Spikes wqS1RvC

Makkelijk Lezen Plein

De Goedkope Versace Dames Uitverkoop Sale Kleding nl Tassen In

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Black Rugzak Provider nl Loud Travelbags Eastpak 7v1qtw5

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!