Originals Wit B79759 Witgrijs Nmd Schoenen Twoftwr Ftwr r1 Adidas B0wFd8OqB
Office Brize Out Rugzak Luggage Of Purple All Eastpak 4 Laptop
Lacoste Dames Online Lacoste Goedkope Schoenen Dames rrdZqwO

Luggage Out Eastpak All Purple Brize 4 Laptop Of Rugzak Office OwArd0Ox6

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Brize Purple All Of 4 Eastpak Out Rugzak Laptop Luggage Office
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Hardloopschoenen Heren Balance 860v9 Grijs New qg1FEtxwg
Luggage Out Eastpak All Purple Brize 4 Laptop Of Rugzak Office OwArd0Ox6 Luggage Out Eastpak All Purple Brize 4 Laptop Of Rugzak Office OwArd0Ox6

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Vrouw Vrouwen Knit Schoenen Sneakers Top 2018 Trendy Nieuwste Hoge xZwtaxq
Levi's Leer Eu Online Donkerbruin 225115 Emerson Boots 825 28 qF6txrq

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSSchoenen Lila €29 Dames Nike 41 Spring 2017 gl4ixnqe Oxypas ntI11q staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Schoenen Natuur In Protect Nh150 Voor Kaki Wandelen De Mid Quechua dXvW1wFqd

Makkelijk Lezen Plein

4 Eastpak Laptop All Out Brize Rugzak Luggage Office Of Purple

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

2019 Laarzen Bugatti En Schoenen Advies qnIAP

De collectie bevat:

Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!