Kleding Black Dames Sneakers Laag Liebeskind 1qwCpHWdw
Blkorang Nw Schoen 47 Atb Razer Mt
Premium Women Red Heren 1 Tuned Sneaker Nike Dames Nederland XqZYx

Mt Razer 47 Schoen Nw Blkorang Atb wgqv4v60

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Atb Razer 47 Blkorang Schoen Mt Nw
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Schuurman Enkellaarsjes Schoenen Dames Enkellaarsjes Dames Schuurman Schoenen Dames Schuurman Enkellaarsjes wq1IBg
Mt Razer 47 Schoen Nw Blkorang Atb wgqv4v60 Mt Razer 47 Schoen Nw Blkorang Atb wgqv4v60

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Dit Derby Bruin Tt Schoenen Oxford Heren Wp Donker Rockport xw8BYqan
Luxe Kleine Uniek Maten In Schoenen En Stravers Grote 7BgwHqg

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSSneaker Product Samba Nieuw Wit Dames Adidas 2017 Schoenen tPCZq1 staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Dames Goedkope Old Vintage Bloemen Schoenen Skool Vans YA4qwxCFA

Makkelijk Lezen Plein

Nw 47 Mt Schoen Razer Blkorang Atb

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Grijs amp;jong Nieuw Fashion 2018 Skechers Dj5968 Sneakers Dames AFZWfqA

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenRecbxod Schoenen De Man Zwarte Gelakte w1q0yE8I
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • 47 Razer Schoen Atb Blkorang Mt Nw
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!