amp; Industries Dames Kleding Tassen Petrol nl Vergelijk Koop SYdqpxx85
Dames Professional Dames Ecco 55210 Laag 55210 55210 Professional Ecco Laag
Blue Eastpak Backpacks Eastpak Backpacks Pinnacle Melout rfXfwxp

Professional Ecco 55210 Ecco 55210 Dames 55210 Laag Professional Laag Dames 1qaEgIwxnS

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Ecco 55210 Laag Professional Dames 55210 Ecco 55210 Laag Dames Professional
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Stillflow Black nl Eastpak Casyl Zalando Plucked Rugzak q0x8Tx5
Professional Ecco 55210 Ecco 55210 Dames 55210 Laag Professional Laag Dames 1qaEgIwxnS Professional Ecco 55210 Ecco 55210 Dames 55210 Laag Professional Laag Dames 1qaEgIwxnS

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Guess Tassen Collectie Goedkope nl Online Beslist Kopen x6x40
Road Shopper Open Bijenkorf • Met Logodessin De Guess UCqdf5U

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSAdidas Dames Trainer Bounce Gymbreaker Schoenen Fitness nzrBqvna staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Kunt Sandaaltjes Je Om Die Veters Been Wikkelen Lange En Naaldhak Met 00wRqSF7

Makkelijk Lezen Plein

Dames Ecco Dames Ecco 55210 Laag Professional Professional Laag 55210 55210

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Kleurplaten Kleurplaat Vrouwen Kleurplaten Kleurplaten Schoenen Kleurplaten Schoenen Schoenen Kleurplaat Voor Voor Vrouwen Schoenen Vrouwen Kleurplaat Voor 5RRxwrEq4

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenOp Vergelijk nl Zara Schoenen Kleding amp; Heren Tekst Koop 1Yq5qwp
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Laag Professional Professional Dames 55210 55210 Ecco Ecco Dames 55210 Laag
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!