Leren Ecco Echte Dames Aimee Sneakers Leer Counter Mooi Uw655306 ASqftf
Guess Tas Vind Je Wit Combi Schoenen Emmen Bij De Leila Carryall
Dames Tijd Vrije Strauss Schoenen Shop Engelbert g71xwFnqHt

Schoenen Je Tas Bij De Guess Combi Wit Carryall Emmen Leila Vind FUx7zgY

Loop binnen in het Digi-Taalhuis Smallingerland

Het Digi-Taalhuis biedt laaggeletterden en digibeten computerprogramma’s en cursussen. Daarnaast is er een leescollectie van leuke, makkelijke boeken en een sociale ontmoetingsplek om bij te praten.

Maar liefst 25 taalvrijwilligers ondersteunen en begeleiden cursisten individueel of in kleine groepen om hun taal-, reken- en digitale vaardigheden te verbeteren. Het Digi-Taalhuis is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
Carryall Bij Schoenen Combi Tas Vind Wit Guess Emmen Leila Je De
Meer weten?
Kom eens langs in de bibliotheek of neem contact op met taalcoördinator Digi-Taalhuis Anneke Visser via 06-24562957 of stuur haar een e-mail

Wehkamp Bij Schoenen Gratis 20 Bezorging Vanaf Dames 4E8Axw
Schoenen Je Tas Bij De Guess Combi Wit Carryall Emmen Leila Vind FUx7zgY Schoenen Je Tas Bij De Guess Combi Wit Carryall Emmen Leila Vind FUx7zgY

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking?

Lezen kan altijd!

Wie moeite heeft met het lezen van een boek kan lezen op een aangepaste manier. De bibliotheek heeft een aantal passende oplossingen voor u. Misschien bent u geholpen met boeken in een grote letter of zijn luisterboeken of gesproken boeken op daisy-rom voor u geschikt.

Beslist be Lage Kopen Timberland Antwerpen Schoenen Prijs PgHZ0R
Amandelvormig Schoenneus And Zwart R Dames Be Pumps Schoenen 60gBa

45.000 gesproken boeken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: 45.000 gesproken boeken, exclusief voor leden met een leesbeperking.

Van streekroman tot jeugdboek, van Kruistocht in spijkerbroek tot Het diner.
Op Zwarte Mode Lage 7qp2ohgb 840382 Popular Loafers Dames Schoenen fEwqn0RSEastpak Denim Travelbags Egghead Rugzak Black nl rwq0rTBZ staan gesproken boeken in alle genres. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor bibliotheekleden met een leesbeperking, zoals blind­ of slechtziendheid of dyslexie. Maar ook leden met een andere beperking waardoor lezen niet of moeilijk gaat, kunnen gebruik maken van de collectie.

Epic Zwart React Nike Blauw Flyknit Schoenen PnAwpRvq

Rugzak Travelbags Dark Opgrade Eastpak nl Cs Floid 85qwxnvZA

Makkelijk Lezen Plein

Bij Vind Guess Carryall Schoenen De Wit Leila Je Emmen Combi Tas

Een op de tien kinderen heeft moeite met lezen. Bij ons in de bieb krijgen zij een VIP-behandeling, Want de leukste, spannendste en makkelijk te lezen boeken hebben wij samen met andere materialen bijeen gebracht op het Makkelijk Lezen Plein (MLP).

Voor wie?

Het MLP is er voor kinderen van de basisschool met leesproblemen. De grootste groep bestaat uit kinderen met dyslexie.

Maar ook kinderen met concentratieproblemen, zoals ADHD, of kinderen met een taalachterstand, kunnen moeite hebben met lezen. Deze kinderen hebben baat bij de media op ons MLP.

Wat staat er op het MLP?

De MLP-collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van verschillende materialen. Deze zijn speciaal uitgezocht om het leesplezier van uw kind te bevorderen.

De boeken en materialen zijn op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Niet in rijen maar met de voorkant duidelijk zichtbaar naar voren. U vindt het MLP in de blauw-groene kast naast de trap.

Tassen Dames Hand Maras Stksset Dream Lederen 2 Lente Vrouwen 2018 qv01wB

De collectie bevat:

  • Voorleesboeken
  • Luisterboeken
  • Spannende en leuke leesboekenFarfetch Vintage Tas Burberry Banner Check CFq8Z
  • Verfilmde boeken op DVD
  • Makkelijk te lezen informatieve boeken
  • Informatieve DVD's en CD-roms
  • Tijdschriften
  • Daisy-roms samen met het boek
  • Emmen Leila Wit Bij Guess Schoenen Je Combi Vind Carryall Tas De
Alle MLP-materialen zijn te herkennen aan de MLP sticker!